Toimitukset ja palauttaminen

Toimitukset ja toimituskulut (Suomessa)

Käytämme Postin OmaPosti Pro -kuljetuspalveluita koskien kaikkia lähetyksiämme.

 • Toimitusmaksu on 8,90 € (Postipaketti)
 • Yli 120 € tilauksen toimitus on maksuton
 • Paketin nouto myymälästämme (Kristiinankatu 5, Turku) on maksuton

Tilaukset, jotka on vastaanotettu arkipäivinä ennen klo 12, käsitellään ja lähetetään normaalisti samana päivänä. Kaikki tilaukset käsitellään 3 arkipäivän sisällä.

Saat sähköpostiisi meiltä tiedon kun lähetys on lähetetty. Mahdollisista viivästyksistä ilmoitamme niin ikään sähköpostilla. Kun paketti on toimitettu, saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla tai kirjeellä.

Tilaukset ulkomaille

Toimitamme Postin palvelulla myös seuraaviin maihin:

Latvia, Liettua, Viro
Posti Parcel Baltic
Toimitusaika Viroon ja Latviaan 1–2 ja Liettuaan 2–3 arkipäivää
11,90 €
Ruotsi, Tanska
Posti PickUp Parcel
Toimitusaika Ruotsiin 2–5 ja Tanskaan 2–4 arkipäivää
17,90 €
Saksa
Posti Parcel Connect
Toimitusaika 3–8 arkipäivää
19,90 €
Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Itävalta, Kroatia, Luxemburg, Portugali, Puola, Slovakia, Slovenia, Tšekki, Unkari
Posti Parcel Connect
Toimitusaika 3–8 arkipäivää
25,90 €
Irlanti, Italia, Kreikka, Malta, Ranska, Romania
Posti Priority Parcel
Toimitusaika 2–7 arkipäivää
32,90 €

Tuotteiden palautus ja vaihto

Jos olet jostain syystä tyytymätön tuotteeseesi, voit palauttaa sen meille viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Ilmoita palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen contact@manakin.fi.

Maksamme palautuksen (ilman alkuperäisen tilauksen toimitusmaksua) takaisin samalla maksutavalla, jota käytit maksaessasi verkkokaupassa. Asiakas on kuitenkin vastuussa palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista.

Noutamattomista tilauksista veloitamme niin ikään palautuskulut 8,90 €.

Huomaathan, että palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja täysin myyntikelpoisia tuotteita. Myös hintalappujen ja muiden tuotemerkkien on oltava paikoillaan.

Hygieniasyistä emme hyvitä alusvaatteiden tai uima-asujen palautuksia.

Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen, voit palauttaa sen Manakinille ja tehdä uuden tilauksen www.manakin.fi -verkkokaupassa. Myös tuotteen vaihtaminen toiseen tuotteeseen edellyttää, että tuote palautetaan aluperäispakkauksessaan käyttämättämänä.

Voit myös palauttaa verkkokauppatilauksesi Turun myymäläämme.

Muut ongelmatilanteet ja reklamaatiot

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, laita meille välittömästi viestiä osoitteeseen contact@manakin.fi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 7 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Maksutavat

Verkkokaupassamme ovat käytössä seuraavat helpot ja turvalliset maksutavat:

 • Korttimaksutavat
  • Visa, Mastercard, American Express, Maestro, UnionPay
 • Pankkimaksutavat
  • Osuuspankki (OP), S-Pankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, POP Pankki, OmaSP, Handelsbanken, Ålandsbanken
 • Mobiilimaksutavat
  • MobilePay, Siirto
 • Lasku- ja osamaksutavat
  • OP Lasku, Walley
 • Pikamaksutavat
  • Apple Pay, Google Pay, Shop Pay, PayPal

Maksupalvelutarjoaja

Valitsemastasi maksutavasta riippuen käytämme joko Shopify Paymentsia (www.shopify.com) tai Paytrailia (www.paytrail.com) verkkomaksusi käsittelyyn.

Shopify Payments

Käytämme Shopify Payments -palvelua korttimaksujen ja pikamaksujen käsittelyyn, kuten Shop Pay, Apple Pay ja Google Pay.

Paytrail

Käytämme Paytrail-palvelua pankkimaksujen, mobiilimaksujen, mukaan lukien MobilePay ja Siirto, sekä laskutus- ja osamaksutapojen käsittelyyn.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

PayPal

PayPal on verkkomaksupalvelu, jonka avulla voit lähettää ja vastaanottaa rahaa ympäri maailmaa. Kun valitset maksutavaksi PayPalin, sinut ohjataan PayPaliin viimeistelemään tilauksesi. Jos olet jo PayPal-asiakas, voit kirjautua sisään ja vahvistaa maksun, muuten voit luoda PayPal-tilin viimeistelläksesi tilauksesi.

https://www.paypal.com/fi/

payment methods